Att köpa en kattunge från Zsa Zsa's / A KITTEN FROM ZSA ZSA'S

En kattunge från Zsa Zsa's:

♥  är leveransklar vid 12-16 veckor
♥  registrerad med stamtavla i SVERAK

♥  grundvaccinerad mot kattpest, kattsnuva och chlamydia, veterinärbesiktigad, PKD-fri
♥  chipmärkt
♥  försäkrad i Sveland
♥  rumsren
♥  mycket van vid pälsvård, kloklippning osv
♥  van vid hundar

Alla våra kattungar växer upp som en del av familjen med allt vad det innebär! Och det är mycket viktigt för oss att de i sina nya hem också får vara en fullvärdig familjemedlem. Vi accepterar inte burar och säljer under inga omständigheter några kattungar till sk "buruppfödare".

Vi har inget kösystem utan försöker alltid matcha dina önskemål av kattunge med "rätt katt". Var beredd på många frågor om tidigare erfarenhet av katter (och/eller perser). Hur du/ni bor, hur mycket ni är hemma, ytterligare katter i hemmet, eventuellt intresse för avel/utställning osv, osv. Vi säljer inga kattungar över nätet, utan minst ett personligt möte hemma hos oss är alltid ett måste! Vi ser gärna fler besök hos oss under tiden fram till att kattungen är redo att flytta (tidigast vid 12-16 veckor).

Är det första gången för dig med en perser, hjälper vi dig gärna och visar hur man sköter pälsen, hur man badar & fönar, klipper klor osv!

Ring gärna eller maila om du har några frågor om våra katter och kattungar!

Hälsningar

Gunilla & Paul
 

PS - vi förbehåller oss fri prövningsrätt och förutsätter att vi får ha kontinuerlig kontakt med våra kattungeköpare under kattens hela liv!