TILL SALU / AVAILABLE

Vi har kattungar!

OMPLACERING

Vi letar det perfekta hemmet till Nisse & Zigge!

Från killarnas nuvarande ägare:
"Det är med stor sord i hjärtat som jag, av personliga skäl, måste omplacera mina två fina perserkillar (bägge är kastrerade) Zigge 2,5 år och Nisse 3,5 år. Jag vill att det ska få flytta tillsammans till det "perfekta" hemmet som har tidigare erfarenhet av perser och/eller pälsvård och som kan ge mycket kärlek, lek och tid för gos. Lite mer om mina killar:

Zigge (Zsa Zsa's ZigZten, född 16 jul 2017) är en docksöt, brunmaskad colourpoint perserkille med lite längre nos och som har superfina blå ögon att drunkna i! Zigge kurrar så fort man bara nuddar honom och han är gosig till tusen, gillar mycket närhet och hoppar gärna upp i knät eller ligger på maagen, när han inte busar och vill leka.

Nisse (Zsa Zsa'sLicorice Love, född 2 oktober 2016) är en svart perser med fina orange ögon. Nisse är lite mer svårflirtad ibland och lite mer bestämd/säger ifrån mer än lillbrorsan, men han har en underbar personlighet och gillar närhet och gos. Nisse har tidigare haft problem med urinsten, men han är nu frisk och äter specialfoder.

Båda två är registrerade med stamtavla i Sverak och är givetvis vana vid pälsvård, kloklippning, bad & fön och trimning (bägge är just nu lejonklippta sedan en tid tillbaka)"

Är du intresserad? Önskar mer information om killarna?
Kontakta Gunilla (uppfödaren) på tel 070-7903711

 Intresserad av en kattunge från oss?

Alla våra kattungar växer upp som en del av familjen med allt vad det innebär! Och det är mycket viktigt för oss att de i sina nya hem också får vara en fullvärdig familjemedlem. Vi accepterar inte burar och säljer under inga omständigheter några kattungar till sk "buruppfödare".

Vi har inget kösystem utan försöker alltid matcha dina önskemål av kattunge med "rätt katt". Var beredd på många frågor om tidigare erfarenhet av katter (och/eller perser). Hur du/ni bor, hur mycket ni är hemma, ytterligare katter i hemmet, eventuellt intresse för avel/utställning osv, osv. Vi säljer inga kattungar över nätet, utan minst ett personligt möte hemma hos oss är alltid ett måste! Vi ser gärna fler besök hos oss under tiden fram till att kattungen är redo att flytta (tidigast vid 12 veckor).


Är det första gången för dig med en perser, hjälper vi dig gärna och visar hur man sköter pälsen, hur man badar & fönar, klipper klor osv!
Kontakta oss gärna för ytterligare info om våra katter och kattungar!

Hälsningar
Gunilla & Paul